Project Kunst

Vandaag hebben we het piratenthema in stijl afgesloten met piratengym! Hier krijgt u een indruk van hoe dit eruit zag. Er zit ook een filmpje bij van de zingende groep; te mooi om niet te delen met jullie! (heeft u het wachtwoord vergeten, dan graag even melden. Dan mailen we dit nog een keer)
branche_kunstMaandag starten we met het de hele school met het project Kunst en we beginnen met een vossenjacht! De kinderen gaan onder begeleiding op zoek naar kunstenaars die in de buurt van de school te vinden zijn. We hebben er erg veel zin in; sowieso in het hele project. We richten ons met name op de beeldende kunst. Donderdag 19 februari gaan we naar de Fundatie. Hiervoor zijn we nog op zoek naar ouders die willen rijden. We worden om 10.30 uur in de Fundatie verwacht en om 11.30 is het afgelopen. Er hoeven geen ouders mee om de kinderen te begeleiden, het gaat dus puur om het afzetten en ophalen van de kinderen. Bent u in de gelegenheid om te rijden, dan horen we dat graag! Dit kan heel eenvoudig door hieronder een reactie te plaatsen. Het mag ook dat u de kinderen of alleen wegbrengt of alleen ophaalt. We hebben in ieder geval 7 auto’s nodig…

En verder: heeft u misschien nog eierdozen over? Die kunnen we goed gebruiken tijdens het project. Fijn weekend!

5 gedachtes over “Project Kunst

  1. Jonathan en Maaike zegt:

    Dagdag,

    K ben nieuwsgierig naar de piratenfoto’s, maar helaas….wachtwoord vergeten… Zou je die willen mailen naar me? Dan hang ik t groot boven t buro 😉 Super hoor, zo’n site met foto’s ed. Bedankt.

    Fijn weekend! Groet van maaike nap

    Like

Plaats een reactie